Camperservice

Campers zijn een stuk zwaarder dan een gemiddelde personenauto, voor veel garagebedrijven levert dit een probleem op omdat een camper te zwaar is voor een gemiddelde garage brug.

Autoservice Gert Boertien heeft een speciale brug, waarmee campers tot maar liefst 14 ton kunnen optillen en met een maximale lengte van 8 meter. Zwaarder, breder en hoger dan een normale garagebrug. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw Camper niet door ons in onderhoud kan worden genomen. Een juiste gewichtsverdeling wordt vaak onderschat,  wij meten de wieldruk digitaal en en stellen de vering juist af. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld en zorgen we voor een vlakke afstelling van uw voertuig. Door deze verdeling krijgt u een betere wegligging, veiligheid en rijervaring.

Goed onderhoud van uw Camper garandeert een lang (rij)plezier van uw Camper. Ook als u de camper weer wil verkopen, is een goede onderhoudsgeschiedenis gunstig voor de prijs. Wij houden uw onderhoudsboekjes bij en vullen hem volledig in, hiermee behoudt de Camper zijn waarde en bent u zeker van een goede vakantie als alles wordt bijgehouden.

Camperservice voor o.a.

Apk-keuring – Onderhoud – Vochtmeting – Uitweging – Uitlijnen – Airco-opbouw – Dakluik montage – Reparatie – Ruitschade